suh-logo-kb

Hakkımızda

İstanbul Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği’nin ilk adımları 11 Mart 2015 tarihinde atılmıştır. Kulüpçülüğün her aşamasında deneyimleri olan aktif kulüp başkanları ve/veya kulüp temsilcileri tarafından yönetilen İTÜ Kulüpler Birliği, Türkiye’nin en aktif ve güçlü kulüpçülük yapılanması olarak öne çıkmaktadır. 20 Aralık 2016 tarihinde yapılan İTÜ Senatosu toplantısında alınan kararla resmen kurulan İTÜ Kulüpler Birliği, senato kararı sonrasında yapılan seçim sonucunda Harun Korkmazoğlu İTÜ Kulüpler Birliği Başkanlığı’na, Ertuğrul Sarı ve Kubilay Ersin Güler Kültür, Sanat ve Düşünce Kulüpleri Temsilciliği’ne, Burak Birinci ve Hüseyin Küçükkeçeci Uzmanlık Kulüpleri Temsilciliği’ne, Ayten Betül Kahya ve Serkan Aslan ise Spor Kulüpleri Temsilciliği’ne seçildi. Seçilen kişiler, kulüpler birliği başkanı ve temsilciler, Öğrenci Faaliyetleri Koordinasyon Kurulu tarafından onaylanarak göreve başladı.