43

İTÜ Gastronomi Kulübü

İTÜ Gastronomi Kulübü'nün amacı, gastronomi alanında çeşitli eğitim, tadım, workshop, seminer ve geziler düzenleyerek üyelerine hem bilgilendirici hem de eğlenceli etkinlikler düzenlemektir.2014 yılından beri gerçekleştirmeye devam edilen kulübün en büyük etkinliği olan Mutfak Zirvesidir. Etkinlik kapsamında restoran sahipleri, gurmeler, şefler söyleşiler gerçekleştirmekte, fuaye alanında ise sponsorların sağlamış olduğu ürünler sunulmaktadır. Ayrıca İTÜ Gastronomi Kulübü, gastronomi ile fotoğrafçılığı birleştiren bir de Lezzeti Yakala Fotoğraf Yarışması düzenlemektedir.

 

Kulüp Danışman Öğretim Üyesi: Y. Doç. Dr. Zeynep Parlar

Kulüp Odası: Eski Kütüphane